21

okt

Samen meezingen met megakoor Get Connected

Zijn er geen jongeren meer te porren voor de traditionele kerken? Op deze vraag zochten een aantal jongeren zo'n vier jaar geleden een antwoord.
Het idee om met tientallen jongeren op een podium te gaan staan om voor God te zingen kreeg gestalte in Get Connected; een megakoor dat dwars door kerkmuren heen God wil aanbidden voor Wie Hij is en voor wat Hij voor ons gedaan heeft!

Op zaterdag 30 oktober treedt Get Connected voor het vijfde jaar op, deze keer in kerkgebouw de Flambou in Surhuisterveen. Het jeugdteam wil hier samen met jou naartoe. Kom vanaf 19:15 naar de Ichthus, dan gaan we van daaruit samen naar het concert.

Na het optreden – dat vorige jaren al bomvolle kerken trok – gaan we samen nog wat drinken in de jeugdruimte. Gezellig nog even na kletsen over Get Connected, wat we verder dit jaar nog allemaal aan activiteiten zouden kunnen doen en wat je maar leuk vindt om te delen.

Zullen we met z'n allen laten zien dat het best nog leuk is voor de jeugd binnen de kerkmuren. We zien je op zaterdag 30 oktober!

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.