25

apr

Samenwerkende kerken openen inloophuis

?Burgemeester Gerben Gerbrandy van de gemeente Achtkarspelen opent dinsdagmiddag 7 mei om vijf uur het inloophuis aan de Groningerstraat 16 in Surhuisterveen

Eindelijk is het zover en kunnen we starten met het inloophuis. Dit inloophuis dat namens de samen-werkende kerken hier in Surhuis-terveen is opgezet. Wij hebben een prachtige centrale locatie tot onze beschikking gekregen hier in ons dorp. ?

De samenwerkende kerken willen er zijn voor die mensen die behoefte hebben om de sleur van alle dag enigszins te willen doorbreken en je even thuis kunt voelen bij mensen van de inloop en je daar je verhaal kunt doen.

Zomaar even een plek voor een kopje koffie of thee. Zomaar een thuis waar je een luisterend oor kan vinden en een bijzondere gastvrijheid mag ervaren. Hier mag iedereen zijn wie hij is. Hier mag ook jij je gekend en erkend weten.

Ook als je bijvoorbeeld niet meer aan het arbeidsproces deelneemt en je draai ergens anders nog niet hebt gevonden. Van jong tot oud, iedereen is welkom. Ook gemeenteleden zijn van harte welkom.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.