08

nov

Stickerplakken gezellig onderdeel van werk in de kerk

Reclamefolders voorzien van een adresdragers. Dat klinkt behoorlijk ingewikkeld, maar het is het meest eenvoudige werk dat er is. Al vele jaren komen broeders en zusters uit onze gemeente een aantal malen per jaar samen om deze werkzaamheden te verrichten. Uiteraard levert dit stickerplakken een redelijke vergoeding op.

  • Stickerplakken gezellig onderdeel van werk in de kerk

“Het is absoluut niet zwaar of moeilijk werk”, zo legt één van de stickerplakkers uit. “Bovendien is het beregezellig en is het een ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen.” De actieve kerkleden zitten vele uren bij elkaar om enkele duizenden etiketten op de folders te plakken. Af en toe moeten de brochures ook gevouwen worden of in de envelop gestoken worden.

  • Stickerplakken gezellig onderdeel van werk in de kerk

Een aantal malen per jaar is de hal van de Ichthus het toneel voor dit stickerplakken. Op de agenda van de kerk staat deze activiteit dan wel ruimschoots op tijd vermeld, toch wordt het aantal kerkleden dat komt opdagen allengs minder. Wellicht weet niet iedereen wat dit stickerplakken inhoudt en zoals de boer niet eet wat 'ie niet kent, kan dit ook een drempel zijn voor gemeenteleden.

  • Stickerplakken gezellig onderdeel van werk in de kerk

“Iedereen is welkom om mee te helpen”, zo luidt de uitnodiging van het team van stickerplakkers. Het is niet alleen gezellig en goed voor de onderlinge band, het levert ook nog eens een behoorlijke duit op voor de kerkelijke financiën. Drie redenen om ook eens langs te komen en samen de handen uit de mouwen te steken.

  • Stickerplakken gezellig onderdeel van werk in de kerk
« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.