28

jan

Studiekeuze event 2013 EH Amerfoort

Op vrijdag 8 maart vindt het Studiekeuze Event plaats, een event bedoeld voor alle middelbare scholieren. Tijdens deze dag op de Evangelische Hogeschool Amersfoort wordt door middel van workshops en presentaties aandacht geschonken aan alle vragen rondom studiekeuze, studeren en christen-zijn. Naast het scholierenprogramma is er ook een programma voor volwassenen (jeugdleiders, -werkers en –ouderlingen, mentoren en docenten).

Thema’s die in dit programma aan de orde komen zijn o.a.: keuzestress in een postmoderne tijd; de juiste scholier op de juiste studieplek (over studie-advies in een tijd van kortere studietijd, een leenstelsel en economische crisis); hoe begeleid je jongeren in de verwarrende adolescentiefase?; een inspirerend voorbeeld zijn voor jongeren; en Gods leiding in je leven (over hoe help je jongeren Gods stem te verstaan).

Het studiekeuze event is interkerkelijk en wordt georganiseerd door de Evangelische Hogeschool in samenwerking met diverse (jeugd)organisaties. Meer informatie via www.eh.nl.
 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.