01

nov

Surhuisterveen Swing concert geeft speciale aandacht aan 50+ groep

Het Surhuisterveen Swing Concert is op zaterdag 14 november in de Flambou in Surhuisterveen. Het  concert wordt  gegeven door bigband de Wâldsang, Fanfare Joost Wiersma en solisten van  het Prins Claus Conservatorium Groningen. Gastsoliste is de bekende zangeres  Jannie Brandsma.

Een bijzonder concert. Centraal in het programma staat de swingmuziek zoals die werd uitgevoerd door grote orkesten en solisten als Glenn Miller en Frank Sinatra.

In dit concert  wordt speciale aandacht geven aan de 50 + doelgroep. Dit niet alleen door het aantrekkelijke programma, maar ook door het feit dat de toegang geheel gratis is (incl. kopje koffie) en er zelfs rekening kan worden gehouden met  minder validen waarvoor voldoende ruimte aanwezig is. Kortom: een bijzonder en gezellig avondje uit voor iedereen!

Deze avond is mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Hoekstra Installaties uit Surhuisterveen. Zij geven graag voor en na het concert informatie over de nieuwe technische mogelijkheden die ze hebben ontwikkeld voor de complete zorg thuis.  

Kaarten voor dit concert zijn vanaf 1 november te verkrijgen bij Cultuurcentrum de Wâldsang en Hoekstra Installaties.

E-mail:           coordinator@cultuurcentrumdewaldsang.nl

 

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.