18

mrt

Talent, geluk en gezelligheid maken gezellige bowlingavond

Terwijl ze in de kerkzaal meestal broederlijk naast elkaar zitten, lieten enkele gemeenteleden tijdens de bowlingavond een heel andere persoonlijkheid van zichzelf zien. Dat varieerde van uiterst strijdlustig tot gezellig keuvelend en maakte deze gemeente activiteit tot een geslaagd evenement dat de commissie zeker nogmaals op de activiteitenkalender zal plaatsten. 

Met een soepele beweging, de ogen strijdlustig gericht op de tien pins aan het einde van de baan, gooit Hendrik Stoker in een krachtige worp de ene strike na de andere. Hij is dan ook aan het einde van de avond de absolute winnaar van de bowlingavond die de activiteitencommissie op vrijdag 18 maart voor de gemeente had georganiseerd. Voorafgaand aan deze overwinning, moet er echter nog wel een ware strijd worden geleverd.

Talent, baltechniek of puur geluk wisselen elkaar gedurende de hele avond af; de één uit zich na een ferme strike met een overwinnende vuist boven het hoofd, terwijl de ander de bal teleurstellend in het gootje gooit. Lees het volledige verslag van deze avond in het aprilnummer van De Regenboog. Deze verschijnt op zaterdag 26 maart.

 

 

 

 

 

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.