24

feb

Voedselbank Achtkarspelen dankt voor overheerlijke en liefdevolle cakes

Op valentijnsdag zijn er bij voedselbank Achtkarspelen als extra presentje zo'n honderdvijftig zelfgebakken cakes uitgedeeld. “Deze cake is met liefde voor u gemaakt”, zo stond vermeld op het kaartje dat aan de cakes was gehecht. Namens de stichting voedselbank Achtkarspelen worden de initiatiefnemers van dit project en alle die hebben meegeholpen met onder meer het bakken van de cakes hartelijk bedankt.

“We kunnen jullie uit de grond van ons hart verzekeren, dat we dit geweldig vinden”, zo schrijft het bestuur in een bedankbrief. “We willen jullie van harte bedanken voor de cakes en jullie meeleven! Jullie willen onze dank ook vast wel even overbrengen aan allen die meegeholpen hebben om dit mooie gebaar te realiseren.”

Het idee om de de cakes te maken ontstond tijdens een groeigroep-avond toen de vraag op tafel kwam hoe de liefde van God zoal zichtbaar is te maken voor anderen. Spontaan werd het idee geboren om cakes te gaan bakken voor de mensen die verbonden zijn aan de voedselbank. “Dit heeft ontzettend veel spontane positieve reacties opgeleverd”, aldus Sjoukje Vroom en Nynke Hielema die de actie hebben gecoördineerd.

Eén van de ontvangers van de cakes was alleen al ontroerd door de boodschap die op het briefje stond, zo kwam deze dames ter ore. “Bijna iedereen vond het een leuke actie en een kleine moeite hun medewerking er aan te verlenen.” Bovendien hebben de meeste ontvangers gesmuld van de overheerlijk zelfgebakken cakes. Inmiddels zijn er ook in andere plaatsen plannen om deze actie te gaan uitvoeren en mogelijk krijgt 'ie hier ook een vervolg. En zo werkt de kracht van de liefde altijd voort...

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.