02

apr

Voorjaarsconcert Florian Voices met bijbelse boodschap - 11 april

Vrijdagavond 11 april geeft zanggroep Florian Voices een voorjaarsconcert in de Grote Kerk in Drachten. Medewerkenden zijn Mark Brandwijk op piano en Martin Snel, slagwerk.

Florian Voices staat onder leiding van Florian Poepjes. Hij is sinds zijn twintigste levensjaar actief als solistisch zanger (tenor). Veelal trad hij solistisch op bij verschillende koren en concerten. Ook treedt hij met enig regelmaat buiten de Nederlands grenzen op. Zo zong hij onder meer in Duitsland, Amerika, Canada, Oostenrijk. Na verschillende contacten met mede zangers te hebben gehad is Florian Voices (mannen) ontstaan.

Zij bestaat uit een viertal zeer getalenteerde zangers, die Florian hopen te versterken bij zijn optredens. Eén van zangers is Annejaap Soldaat, woonachtig in Anjum (Fryslân) en inmiddels wel bekend in muzikaal Fryslân. Hun repertoire is zeer gevarieerd van klassiek tot negro-spirituals.

Bij Florian Voices gaat het om het uitdragen van De Boodschap tijdens elk concert, maar ook om zeer goede en exclusieve concerten neer te zetten. En vooral zal de emotie in de muziek een grote rol spelen. Muziek zonder emotie is geen muziek: aldus Florian. Het voorjaarsconcert begint om 19.30 uur. Entreekaarten aan de zaal: volwassene €. 7,50 en kind €. 5,00.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.