11

okt

Vrijwilliger gevraagd voor Dorcas Voedselactie

Evenals vorige jaren doet onze gemeente rond de dankdag voor gewas en arbeid mee aan de Dorcas Voedselactie. Ook dit jaar willen we het hele dorp daarbij betrekken door in supermarkten artikelen in te zamelen. Daar heeft de coördinerende commissie hulp bij nodig. Zo moeten de klanten geïnformeerd worden over de actie en moeten de artikelen verzameld en vervoerd worden.

Wie iets wil doen voor zijn of haar naaste kan op zaterdag 5 november helpen bij de in- en uitgang van de plaatselijke supermarkt. Er zijn vrijwilligers nodig voor het uitdelen van boodschappenbriefjes, het inzamelen van de boodschappen en het regelmatig transporteren van volle dozen naar het kerkgebouw.

De boodschappen worden vervolgens getransporteerd naar landen in Oost Europa waar door economische crisis nog meer vraag is naar hulp. Bent u ook dankbaar voor alle goeds dat we krijgen en willen we iets van onze overvloed delen met onze naaste, help dan op zaterdag 5 november om deze actie te doen slagen. Iedere vrijwilliger hoeft slecht twee uurtjes bij de winkel te helpen.

 

“Ik verzeker jullie: alles wat jullie gedaan hebben voor één van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor mij gedaan.
Matteüs 25: 40

“In alles heb ik u getoond dat u de zwakken zo, door hard te werken, moet steunen, indachtig de woorden van de Heer Jezus, die immers gezegd heeft: “Geven maakt gelukkiger dan ontvangen.”
Handelingen 20: 35


 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.