05

apr

Vrijwilligersfuif voor actieve kerkenwerkers

vrijwilligersfuif

Ben je ook regelmatig actief binnen de gemeente om zo de kerk handen en voeten te geven, kom dan op vrijdag 21 april naar De Regenboog voor een gezellig samenzijn. Samen een bakje koffie drinken met een stukje cake en later op de avond een hapje en een drankje.

Geef je op door een formulier in te vullen die te vinden zijn op de tafel in de hal van der kerk en deponeer deze in de gele bak. Opgave kan tot uiterlijk maandag 10 april ook bij Jetze van der Veen, Dick Kooy en Anne Rijpma

Deze vrijwilligers zijn onbetaalbaar voor de gemeente. Ondanks dat we er financieel niet heel florissant voor staan, wil de commissie van beheer toch met deze vrijwilligersfuif haar dank uitspreken voor de medewerking. Voor iedereen die een bijdrage wil schenken aan deze fuif staat er de komende weken een collectebus in de hal van de kerk. Een bijdrage overmaken op de rekening NL76 RABO 0304 2673 17 van de kerk met vermelding van 'bijdrage vrijwilliger' is ook welkom.

Indien er broeders en zusters zijn  die wel een cake willen bakken voor de deelnemers aan de fuif is ook dit een welkome geste. Graag contact opnemen met Dick Kooy, Anne Rijpma of Jetze van der Veen.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.