31

jan

Waterleiding jeugdruimte geknapt door vorst

Het heeft niet geregend en toch staan er waterplassen rond de jeugdruimte. Dit raadsel was snel opgelost toen de koster op onderzoek uitging en de deur openden: het water stroomde hem tegemoet. De waterleiding in de jeugdruimte is dit weekend geknapt. De meest waarschijnlijk oorzaak van de gesprongen leiding is vorst.

De hal, de keuken en een gedeelte van de kamer stonden blank. Behalve een doorweekte vloer lijkt de schade beperkt. Installatie monteurs gaan de koperen buis één dezer dagen vervangen. Wanneer de leiding is gesprongen en hoeveel water er is weggestroomd, is niet bekend. Zaterdagmiddag rond vier uur heeft de koster nog een controle uitgevoerd in de jeugdruimte en toen was er nog niets aan de hand.

Zondagochtend ontdekten kerkgangers dat er water uit het gebouw stroomde. Uiteraard is de toevoer meteen afgesloten. Hoewel de kachels wel aanstonden, is de vorst blijkbaar toch sterker geweest. Naar verwachting kunnen de club en de soos op respectievelijk vrijdag- en zaterdagavond gewoon doorgang vinden.

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.