11

jan

Week van gebed in Surhuisterveen 18-22 januari

Ieder jaar aan het begin van het jaar wordt de Week van Gebed georganiseerd. Een week om samen met de andere kerken in ons dorp het jaar aan God op te dragen. We weten ons in alles afhankelijk van Hem. We willen bidden voor de dingen die er in ons dorp spelen, maar ook voor de wereld met haar problemen. Een week ook om samen als christenen van verschillende kerken eenheid te ervaren, door Gods Geest die ons samen één maakt!

Het thema van de Week van Gebed is dit jaar: ‘Het woord is aan jou!’ Dit jaar staat daarin 1 Petrus 2 vers 9 en 10 centraal: Maar u bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat God zich verworven heeft om de grote daden te verkondigen van Hem die u uit de duisternis heeft geroepen naar Zijn wonderbaar Licht. Eens was u geen volk, nu bent u Gods volk; eens viel Gods ontferming u niet ten deel, nu wordt Zijn ontferming u geschonken.

Petrus heeft die woorden ooit uitgesproken in de nog jonge gemeente in Rome. De tekst nodigt uit om verder na te denken over de manier waarop we als christenen het evangelie uitdragen naar mensen om ons heen.

Laten we samen bidden! Weet je welkom op één of meerdere van deze avonden!

De Week van Gebed in Surhuisterveen:

Maandag 18 januari om 19.00 uur in de Regenboog
Dinsdag 19 januari om 19.00 uur in de Bining
Woensdag 20 januari om 19.00 uur in de Bining
Donderdag 21 januari om 20:00 uur in de Vluchtheuvel
Vrijdag 22 januari om 19.00 uur in de Regenboog

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.