28

dec

Week van gebed in teken van verzoening en reformatie

Ieder jaar aan het begin van het jaar wordt de Week van Gebed georganiseerd. Een week om samen met de andere kerken in ons dorp het jaar aan God op te dragen. We weten ons in alles afhankelijk van Hem. We willen bidden voor de dingen die er in ons dorp spelen, maar ook voor de wereld met haar problemen.

Een week ook om samen als christenen van verschillende kerken eenheid te ervaren, door Gods Geest die ons samen één maakt! Een ieder is uitgenodigd om mee te bidden tijdens de Week van Gebed (16-20 januari 2017).

De Week van Gebed is er voor iedereen. Om samen te bidden, ieder op zijn eigen manier. God verbindt ons aan elkaar als wij ons aan Hem verbinden.
In 2017 staat in de materialen van de Week van Gebed volledig in het teken van verzoening en 500 jaar Reformatie. De centrale tekst is 2 Korintiërs 5:14-20, waarin Paulus ons oproept tot verzoening. Stap voor stap volgen we zijn woorden over de liefde van Christus die ons drijft (vers 14). De slogan ‘Jouw hand, mijn glimlach’ is een beeld van deze verzoening. Door elkaar een hand te geven is er fysiek contact en maak je het weer goed. De reactie daarop, bijvoorbeeld een glimlach, laat zien dat verzoening van twee kanten komt. Het is aan ons om te reageren als iemand ons de hand reikt.

Door mee te bidden sluit u zich aan bij miljoenen christenen die wereldwijd samen komen om te bidden. Het is ons verlangen dat tijdens de Week van Gebed christenen vanuit verschillende achtergronden elkaar ontmoeten rondom de Liefde van Christus. Bid u mee?
Laten we samen bidden! Weet je welkom op één of meerdere van deze avonden!
De Week van Gebed in Surhuisterveen (16-20 januari 2017):
- Maandag 16 januari 19.00 uur in De Lantearne (Tijdens deze avond is er ook de mogelijkheid om een persoonlijk gebed te ontvangen)
- Dinsdag 17 januari 19.00 uur in de Bining
- Woensdag 18 januari 19.00 uur in de Regenboog
- Donderdag 19 januari 20.00 uur in de Vluchtheuvel
Vrijdag 20 januari 19.00 uur in De Regenboog

Meer info? Vraag Fokko Veenhuizen ()

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.