28

apr

Wees wakker tijdens nacht van gebed

Christenen in Irak, Somalië en Noord-Korea hebben dagelijks te maken met angst, dreiging en geweld. Laat u zich nog raken door het lijden van onze broers en zussen? Wees wakker! Bid voor hen tijdens de Nacht van Gebed van 5 op 6 juni in PKN gemeente  Surhuisterveen /Boelenslaan.

“Moedig ons aan om vol te houden, bid voor ons”, zegt de Iraakse pastor Douglas. Hij doet wat hij kan voor Iraakse vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor Islamitische Staat. Tijdens de Nacht van Gebed in Surhuisterveen/ Boelenslaan  en andere plaatsen in Nederland en Vlaanderen, blijven christenen één nacht wakker om te bidden voor de Vervolgde Kerk.

Gelooft u dat uw gebed impact heeft op de levens van christenen in het Midden-Oosten en daarbuiten? Wees wakker! En moedig hen aan in gebed. Tijdens de Nacht van Gebed wordt er gebeden voor verschillende landen. Naast de informatie en gebedspunten uit de gebedsboekjes, zijn er aansprekende filmfragmenten. Noord-Korea en Syrië. Doe  mee aan de Nacht van Gebed in Surhuisterveen /Boelenslaan.

Kom op vrijdag 5-juni om 19:30 naar de Bining (bij de Doarpstsjerke) aan de Gedempte Vaart in Surhuisterveen. Neem voor vragen contact op met  Freek Jouwsma Tel: 0512 -361566  Geert Kuipers  0512-331957  Pieter de Wal.  0512-365881

Meer informatie: www.nachtvangebed.nl 

 

 

 

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.