05

feb

Zangavond 3 maart met Excelsior in Wouterswoude

Op D.V.  zondag 3 maart 2013 zal er in de gereformeerde kerk De Lichtbron in Wâlterswâld, Tsjerkeloane 12 weer een zondagavondzang worden gehouden. De avond zal beginnen om 19:30 uur. Medewerking zal worden verleend door de Christelijke Muziekvereniging 'Excelsior' van Driesum/Wâlterswâld o.l.v. Piet Visser en organist J. Sipma.

Het thema van deze avond is dit maal: ’Uw goedheid, HEER, is hemelhoog’. Dit naar aanleiding van de berijming van Psalm 36. Deze Psalm laat zien dat God ons bewaart en dat wij al onze hulp van Hem mogen en kunnen verwachten. Hij regeert de wereld en beschermt Zijn kinderen. Bij God ben je veilig, hoe erg de zonde ook woedt. Goed heb je het bij de Heer, Hij schenkt en voedt ons overvloedig met Zijn overvloed en genade. Laten we op deze avond samen zingen over de goedheid en trouw van onze God.


U en jullie zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. Neem gerust vrienden, familie en kennissen mee. Ook de jeugd is van harte welkom! Na afloop van de zangavond zal er t.b.v. de onkosten een deurcollecte worden gehouden. Tevens is er gelegenheid om na te praten, onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Hopelijk tot 3 maart!

« Naar overzicht

Wees de eerste die reageert op dit bericht! Klik op Plaats een reactie hierboven.

Vul hieronder je gegevens in om te reageren op dit bericht.